DeugdenyogaWil je je fitter voelen, en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Tijdens een yogales met Jeannette ontwikkel je soepelheid, balans en kracht en ervaar je rust en ontspanning in lichaam en geest.


deugden kaarten WAT IS DEUGDENYOGA?

Deugdenyoga is hatha yoga waarbij iedere les een innerlijke kwaliteit – een deugd – centraal staat. Bijvoorbeeld openheid, vreugde, creativiteit of gratie.

Tijdens de les wordt de diepere betekenis van een deugd geïntegreerd in yogahoudingen, meditaties en affirmaties. Hierdoor word je bewust van de innerlijke kwaliteiten die je al hebt en ontdek je welke kwaliteiten je verder kunt ontwikkelen. Zo vergroot je jouw innerlijke kwaliteiten wat je meeneemt in je dagelijkse leven. Welke ruwe diamanten liggen nog in jezelf verborgen en kun je slijpen zodat ze gaan schitteren en je leven meer glans geven?

Een deugd is iets wat je goed doet: “Dat doet mij deugd"

Een deugdenyogales is een actieve les waarin de yogahoudingen, ademoefeningen en meditaties uit verschillende yogastromingen afkomstig zijn. Dit is voornamelijk hatha yoga maar ook worden oefeningen gebruikt die bekend zijn vanuit yin, dru en kundalini yoga. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.


“Het is bijna even verdienstelijk om de deugden van anderen te prijzen als om ze zelf te bezitten”
Charles Rollin

De deugdenkaarten die tijdens deze les gebruikt worden zijn ontwikkeld door het deugdenproject. Het Deugdenproject is een internationaal initiatief om deugden, goede eigenschappen, zoals eerlijkheid, geduld en respect, in het dagelijks leven toe te passen.
Kijk hier voor meer informatie over deugden, onze innerlijke schatten!

Wil je meer weten over deugdenyoga?
Kijk hier.

Gun jezelf met deugdenyoga wekelijks een moment voor jezelf waarin je jouw kracht en flexibiliteit vergroot, ontspanning en verbinding mag ervaren in jouw lichaam en geest.

“Dank je voor je lessen en wijze woorden in het afgelopen jaar. En je niet aflatende zorg om de les op de een of andere manier door te laten gaan. Ik heb er altijd veel plezier aan beleefd en pas de deugden zoveel als mogelijk ook toe”. Jij bent voor mij een van de lichtpuntjes in de week.”
Wim

"
Fijne yogalessen gegeven door een betrokken docent met een prettige stem. De inleiding met iedere les een andere deugd is van toegevoegde waarde voor de hatha yoga les zonder zweverig te worden."
Gonneke
Praktische informatie:

De lessen vinden plaats in Sunterra in de wijk Poelgeest, Clusiushof 7.
De lessen van 75 minuten, waarin ruim tijd is voor de eindontspanning, zijn op basis van een abonnement of persoonsgebonden leskaart naar keuze. Kijk voor details bij de tarieven.

Lestijd:
donderdagavond 20:45 - 22:00 uur in Sunterra, Oegstgeest

In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Schoolvakanties staan vermeld onderaan bij het lesrooster.


Sunterra, Oegstgeest

De lessen in Oegstgeest vinden plaats op donderdagavond in Sunterra, het centrum voor inspiratie en ontwikkeling in Poelgeest. Er wordt een lichte, comfortabele en duurzaam ingerichte zaal gebruikt waar tevens een kleedkamer beschikbaar is.

Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.Geef je op voor een proefles met het
inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl


© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy