Zwangerschapsyoga/ Prenatal yogaHeb je behoefte aan tijd voor jezelf, samen met je kindje, en ontspanning tijdens je zwangerschap? Wil je fit blijven en bewust genieten van je zwangerschap? Misschien is Yoga met Jeannette dan wel iets voor jou!

picture pragnancy Tijdens de zwangerschap kan yoga een prachtige manier zijn om “bewust zijn” te oefenen en daarmee veranderingen en signalen van je lichaam en je baby waar te nemen en daar naar te (leren) handelen. Dit wordt tijdens de yogales geoefend door speciale yogaoefeningen te doen en daarin bewust te worden van de effecten van de oefeningen op het lichaam en de ademhaling. Iedere les heeft een thema waarmee je kennis op doet gedurende het verloop van de zwangerschap om je voor te bereiden op de bevalling.
"In mijn eerste zwangerschap en bevalling in 2018 heb ik ontzettend veel gehad aan de yogalessen die ik bij jou heb gevolgd in het dorpscentrum van Oegstgeest.

Ik ben op dit moment 22 weken zwanger van onze tweede en start dolgraag weer met de lessen. Net als zovelen had ik gehoopt op fysieke lessen maar die hoop vervloog afgelopen week helaas weer. Ik ga er niet meer op wachten maar dan maar lekker via de live stream meedoen. "

Tallina

Daarnaast is er een
partner workshop waar de partner een aantal (massage)technieken en houdingen aangereikt krijgt, om de vrouw te kunnen ondersteunen in de laatste fase van de zwangerschap en tijdens de bevalling. Data van de eerstvolgende partnerlessen staan vermeld in het lesrooster. Het is ook mogelijk om een privé-partnerworkshop bij jouw thuis te krijgen.

De
lessen zijn doorlopend, dus je kunt op elk moment in je zwangerschap instromen. De meeste zwangeren starten rond circa week 20, zodat je de tijd hebt om je de (adem)oefeningen je eigen te maken voor de bevalling.

Je kunt deze lessen volgen ook zonder dat je yoga kennis en ervaring hebt, de lessen zijn ook geschikt voor beginners.

Feel welcome to join this on-going prenatal yoga class. You can start when normal movement becomes uncomfortable or when you want to experience your pregnancy more consciously, or just want to relax (most women start around week 20).

English spoken class is possible.


Na de bevalling kun je, samen met je baby, een moeder en baby yogales volgen waarbij je werkt aan je eigen herstel en in samenspel met je baby een aantal oefeningen en massagetechnieken leert die jullie verbinding zal versterken.

“Dankbaarheid is de moeder van alle deugden” – Cicero

Gun jezelf met zwangerschapsyoga wekelijks een moment voor jezelf waarin je jouw kracht en flexibiliteit vergroot, tot rust komt en kunt ontspannen, zodat je verbinding mag ervaren in jouw lichaam en geest én met je kindje in jouw groeiende buik.

“Bedankt voor de waardevolle lessen. Het brengt me echt dat stukje rust en stukje extra zelfvertrouwen voor de bevalling waar ik naar op zoek was.”

Ingeborg
Sunterra, Oegstgeest

De lessen in Oegstgeest vinden plaats op donderdagavond in Sunterra, het centrum voor inspiratie en ontwikkeling in Poelgeest. Er wordt een lichte, comfortabele en duurzaam ingerichte zaal gebruikt waar tevens een kleedkamer beschikbaar is.
"Heel fijn, aandacht voor het welzijn van de sporters en goede oefeningen en tips die je kunt gebruiken in iedere fase van je zwangerschap"

Manouk

De lessen van 75 minuten waarin ruim tijd is voor de eindontspanning, zijn op basis van een c
ursus op maat gedurende de gehele zwangerschap of losse lessen naar keuze. Kijk voor details bij de tarieven.

Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.

Meld je graag tijdig aan, er kan een wachttijd zijn van enkele weken om in te kunnen stromen.

Dorpscentrum Oegstgeest

De lessen in het Dorpscentrum Oegstgeest vinden plaats op dinsdagavond in de Marijke Visserzaal.

De lessen van 75 minuten waarin ruim tijd is voor de eindontspanning, zijn op basis van een c
ursus op maat gedurende de gehele zwangerschap of losse lessen naar keuze. Kijk voor details bij de tarieven.

Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.


3 MEI2021
ACTUEEL: COVID-19 maatregelen & Yoga met Jeannette

In deze tijden van Corona kun je op verschillende manieren maatregelen in acht nemen om de kans op besmetting en ziek worden te verminderen. Door yoga en meditatie te doen, word je meer ontspannen, en ontspanning is goed voor je algehele gezondheid en activeert je weerstand. Daarnaast versterken bepaalde oefeningen jouw immuunsysteem.

Vanaf 15 december kun je online live stream yogalessen te volgen via Zoom. Dit blijft voorlopig zo tot en met 18 mei 2021.

Zo kun je thuis yogales volgen op je eigen matje met telefoon of laptop ernaast. En heb je de live stream gemist, dan ontvang je een persoonlijke link om de les op je eigen tijd terug te kijken via de website!

Lesrooster live stream yoga:

Donderdag

19:15 – 20:30 uur Zwangerschapsyoga


Lesrooster BUITENYOGA:


Op een prachtige rustige, groene locatie in Oegstgeest kun je meedoen met buitenyoga. Meld je aan en ontvang de exacte locatie!

Dinsdag
19:00 – 20:00 uur Zwangerschapsyoga

Ontspan en beweeg je mee? Juist in deze roerige tijd is het extra belangrijk om tijd voor jezelf te reserveren! Meld je aan voor een proefles naar keuze voor €10!
(NB: voor online lessen gelden dezelfde
tarieven als lessen op locatie)


Praktische informatie Oegstgeest:
Wekelijkse lessen van 75 minuten met uitzondering van de schoolvakanties.

Lestijden:
dinsdagavond 20:45 - 22:00 uur in Dorpscentrum, Oegstgeest.
donderdagavond 19:15 - 20:30 uur in Sunterra, Oegstgeest

Kosten: Cursus op maat gedurende de gehele zwangerschap (tot in 36e week) of losse lessen (minimaal vijf). Kijk voor details bij de tarieven.

Praktische informatie Partnerworkshops:
Losse workshop van ongeveer 90
minuten.

Kosten: €35 per koppel.

Geef je op voor een proefles met
het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl


© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy