Zwangerschapsyoga/ Prenatal yogaHeb je behoefte aan tijd voor jezelf, samen met je kindje, en ontspanning tijdens je zwangerschap? Wil je fit blijven en bewust genieten van je zwangerschap? Misschien is Yoga met Jeannette dan wel iets voor jou!

picture pragnancy Tijdens de zwangerschap kan yoga een prachtige manier zijn om “bewust zijn” te oefenen en daarmee veranderingen en signalen van je lichaam en je baby waar te nemen en daar naar te (leren) handelen. Dit wordt tijdens de yogales geoefend door speciale yogaoefeningen te doen en daarin bewust te worden van de effecten van de oefeningen op het lichaam en de ademhaling. Iedere les heeft een thema waarmee je kennis op doet gedurende het verloop van de zwangerschap om je voor te bereiden op de bevalling.

Daarnaast zal ook een
partner workshop worden georganiseerd waar de partner een aantal (massage)technieken leert om de vrouw te kunnen ondersteunen in de laatste fase van de zwangerschap en tijdens de bevalling. In overleg met de cursisten wordt hiervoor een geschikte datum vastgesteld. Het is ook mogelijk om een privé-partnerworkshop bij jouw thuis te krijgen.

De
lessen zijn doorlopend, dus je kunt op elk moment in je zwangerschap instromen. De meeste zwangeren starten rond circa week 20, zodat je de tijd hebt om je de (adem)oefeningen je eigen te maken voor de bevalling.

Je kunt deze lessen volgen ook zonder dat je yoga kennis en ervaring hebt, de lessen zijn ook geschikt voor beginners.

Feel welcome to join this on-going prenatal yoga class . You can start when normal movement becomes uncomfortable or when you want to experience your pregnancy more consciously, or just want to relax (most women start around week 20).

English spoken class is possible .


Na de bevalling kun je, samen met je baby, een moeder en baby yogales volgen waarbij je werkt aan je eigen herstel en in samenspel met je baby een aantal oefeningen en massagetechnieken leert die jullie verbinding zal versterken.

“Dankbaarheid is de moeder van alle deugden” – Cicero

Gun jezelf met zwangerschapsyoga wekelijks een moment voor jezelf waarin je jouw kracht en flexibiliteit vergroot, tot rust komt en kunt ontspannen, zodat je verbinding mag ervaren in jouw lichaam en geest én met je kindje in jouw groeiende buik.


De lessen vinden plaats in de grote zaal van Sunterra waar tevens een kleedkamer beschikbaar is.

Lestijd: donderdagavond 19.15 – 20.30 uur in Sunterra, Oegstgeest

Geef je op voor een
proefles met het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl


© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy