Mind-Walk®Wil je vaker buiten zijn, wandelen en bewegen in de natuur samen ervaren? Wil je je fitter voelen, en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Met Mind-Walk® kun je jouw batterij weer opladen met outdoor trainingen.

Wat is Mind-Walk?

Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Mind-Walk®: mindful wandelen, met invloeden uit yoga en meditatie, een heerlijke combinatie

Zit je vaak binnen op kantoor? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Neem jij de tijd om je te ontspannen? Of weet je niet hoe je effectief kunt ontspannen? Hou je van wandelen in de buitenlucht? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Mind-Walk® voor fysieke inspanning, mentale ontspanning en persoonlijke groei

De basiscursus bestaat uit tien outdoor trainingen en starten op verschillende punten in Oegstgeest, o.a. bij Sunterra en bij het Groene Kerkje. We gaan met een groep van maximaal 10 personen op pad onder begeleiding van een
Mind-Walk® coach. In een wandeling van drie tot ongeveer vijf km per keer doen we verschillende houdingen, ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Hier zijn we ruim een uur mee bezig, misschien een keer wat langer en een andere keer iets korter. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

Voor de start van een nieuwe cursus wordt op speciale dagen een wandeling ter kennismaking met het Mind-Walkconcept georganiseerd. Je kunt dan ervaren wat het mindwalken in de natuur voor jou kan doen.

Mind-Walk®, een nieuwe manier om uit te waaien!
Wat is Mind-Walk?
Wil je meer buiten zijn en hou je van wandelen en bewegen?

Kijk dan naar mijn video, en wandel een stukje met me mee, dan leg ik je uit wat Mind-Walk precies inhoudt.

Zin gekregen in meer? Binnenkort gaat weer een nieuwe outdoor cursus van start.

Op
maandag 20 februari 2023 van 13:15 - 14:30 uur starten we ergens in Oegstgeest voor een introductiewandeling!

De
complete cursus bestaande uit 10 wandelingen start op 6 maart 2023.

Meld je aan en wandel jezelf naar balans!Lijkt het je wat om:

lekker te wandelen?
je fitter en energieker te voelen?
heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt?
te ontmoeten en ont-moeten?


Gun jezelf met Mind-Walk wekelijks een moment voor jezelf in de buitenlucht. Meld je aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.Ervaringen van deelnemers
Wat anderen over de cursus zeggen:

Ik schreef mij in voor de cursus Mind-Walk , omdat de lessen buiten zijn in de natuur. Elke keer een andere route in Oegstgeest. Jeannette weet veel over de omgeving. Elke les heeft een ander thema. Mandala maken in de natuur, of een elfje maken over de wandeling. Maandagmiddag hou ik graag vrij ,om mee te doen met de wandeling en de oefeningen. We zijn nu met een leuk groepje en ik kan je zeker aanraden om je aan te melden."
Rieke

"Ik ga graag naar buiten, en schreef mij in voor de Mind-Walk cursus van Jeannette om meer rust te ervaren. Mijn belangrijkste inzicht is geweest dat dit heel goed lukt door bewust in de natuur te lopen en echt te kijken. Dat leert Jeannette je in deze leuke cursus! Zij is enthousiast en legt de oefeningen die je onderweg doet op een fijne manier uit. Leuk ook om dit met een groepje te doen, van harte aanbevolen!"
Louise

Gun jezelf met Mind-Walk wekelijks een moment voor jezelf in de buitenlucht. Meld je aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.

Praktische informatie:
De basiscursus wordt twee keer per jaar gegeven: in het voorjaar en in het najaar. De basiscursus bestaat uit 10 wandelingen van 75 minuten. Voor de start van een nieuwe cursus wordt op speciale dagen een wandeling ter kennismaking met het Mind-Walkconcept georganiseerd. Je kunt dan ervaren wat het mindwalken in de natuur voor jou kan doen.

Praktische informatie over introductiewandeling:
Voor de start van een nieuwe cursus wordt op speciale dagen een wandeling ter kennismaking met het Mind-Walkconcept georganiseerd. Je kunt dan ervaren wat het mindwalken in de natuur voor jou kan doen.
Data: introductiewandeling voorjaar: 20 februari 2023 van 13:15 - 14:30 uur
Na aanmelding ontvangen de deelnemers vooraf bericht over de exacte startlocatie.
Kosten: €10. Wanneer je start met de cursus ontvang je € 10 korting.

Praktische informatie over eerstvolgende trainingen:
De basiscursus bestaat uit 10 wandelingen van 75 minuten. Een cursus gaat door bij minimaal vier aanmeldingen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers vooraf bericht over de exacte startlocatie.
Lestijden: maandagmiddag 13:15 – 14:30 uur: Mind-Walk cursus
Cursus data
voorjaar: 6, 13,20, 27 maart, 3, 17 april, 8, 15, 22 mei, 5 juni 2023 (12 juni reservedag)

Kosten: € 95,00

Gun jezelf met Mind-Walk wekelijks een moment voor jezelf in de buitenlucht. Meld je aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.

Meld je aan met het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl

© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy