Mind-Walk®



Wil je vaker buiten zijn, wandelen en bewegen in de natuur samen ervaren? Wil je je fitter voelen, en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Met Mind-Walk® kun je jouw batterij weer opladen met outdoor trainingen.

Wat is Mind-Walk?

Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Mind-Walk®: mindful wandelen, met invloeden uit yoga en meditatie, een heerlijke combinatie

Zit je vaak binnen op kantoor? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Neem jij de tijd om je te ontspannen? Of weet je niet hoe je effectief kunt ontspannen? Hou je van wandelen in de buitenlucht? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Mind-Walk® voor fysieke inspanning, mentale ontspanning en persoonlijke groei

De basiscursus bestaat uit tien outdoor trainingen en starten op verschillende punten in Oegstgeest, o.a. bij Sunterra en bij het Groene Kerkje. We gaan met een groep van maximaal 10 personen op pad onder begeleiding van een
Mind-Walk® coach. In een wandeling van drie tot ongeveer vijf km per keer doen we verschillende houdingen, ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Hier zijn we ruim een uur mee bezig, misschien een keer wat langer en een andere keer iets korter. Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

Voor de start van een nieuwe cursus wordt op speciale dagen een wandeling ter kennismaking met het Mind-Walkconcept georganiseerd. Je kunt dan ervaren wat het mindwalken in de natuur voor jou kan doen.

Mind-Walk®, een nieuwe manier om uit te waaien!

Lijkt het je wat om:

lekker te wandelen?
je fitter en energieker te voelen?
heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
je hoofd leeg te lopen (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt?
te ontmoeten en ont-moeten?

Gun jezelf met Mind-Walk wekelijks een moment voor jezelf in de buitenlucht. Meld je aan voor de cursus en wandel jezelf naar balans.

Praktische informatie over introductiewandeling: Voor de start van een nieuwe cursus wordt op speciale dagen een wandeling ter kennismaking met het Mind-Walkconcept georganiseerd. Je kunt dan ervaren wat het mindwalken in de natuur voor jou kan doen.
Data: 21 februari 2022 van 13:15 - 14:30 uur
Na aanmelding ontvangen de deelnemers vooraf bericht over de exacte startlocatie.
Kosten: €10. Wanneer je start met de cursus ontvang je € 10 korting.

Praktische informatie over eerstvolgende trainingen:
De basiscursus bestaat uit 10 wandelingen van 75 minuten. Een cursus gaat door bij minimaal vier aanmeldingen. Na aanmelding ontvangen de deelnemers vooraf bericht over de exacte startlocatie.
Lestijden: maandagmiddag 13:15 – 14:30 uur: Mind-Walk cursus
Cursus data najaar
: 6, 13, 20, 27 september, 4, 11, 25 oktober, 1, 8 en 15 november (22 november reservedag).

Cursus data voorjaar: 7, 14, 21 en 28 maart, 4 en 11 april, 9,16, 23 en 30 mei 2022 (13 juni reservedag).

Kosten: € 95,00

Meld je aan met het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl

© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy