PeuteryogaHeb je behoefte aan tijd voor jezelf, samen zijn met je kindje? Kom samen met je peuter de wereld ontdekken en vlieg mee naar de regenboog! Met plezier bewegen en ontspannen staat voorop bij peuteryoga!

Peuters zijn volop bezig de wereld te ontdekken. Verwonder je, samen met je peuter, over de schoonheid van de wereld waarin we leven, de dieren, de natuur, de seizoenen. Door samen yoga te doen ontdek je manieren om samen te ontspannen, zodat je vanuit ontspanning nieuwe dingen kan leren. Zo komen jullie beiden tot rust en samen in balans wat helpt om een nieuw (slaap)ritme te vinden.

Wist je dat peuters uit zichzelf bepaalde yogahoudingen doen, zoals de neerwaartse hond of de cobra?

Bij peuteryoga doe je alle oefeningen samen met je peuter en komen de verschillende aspecten van een yogales spelenderwijs aan bod. Vaak doen we aan de hand van een verhaal dieren na, luisteren we naar muziek en zingen liedjes. Ook besteden we op speelse wijze aandacht aan de ademhaling door te blazen tegen een veertje of te kijken naar een knuffel die beweegt op de buik. Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.


20 SEP
2019
Peuteryoga wordt gegeven als serie van workshops van een uur. De eerstvolgende serie start op 20 september 2019. De lessen zijn geschikt voor kinderen van twee t/m vier jaar. De peuter doet alle oefeningen samen met de ouder/ verzorger/ opa/oma. Ervaring met yoga is niet nodig om aan peuteryoga mee te doen.

Gun jezelf een yogamoment, samen met je kindje, waarin je lekker kunt bewegen maar ook tot rust komt en kunt ontspannen.

“Dankbaarheid is de moeder van alle deugden” – Cicero


20 SEP
2019
Peuteryoga lesserie op vrijdag
van 10:30 tot 11:30 uur op 20 en 27 september en 11 en 18 oktober in Dorpscentrum Oegstgeest.

Heb je wel eens geduld nodig? Of je peuter? Help je graag anderen? Laat je kind vastberaden zien wat hij/zij wil? Of is je peuter flexibel? Deugdenvriendjes helpen kinderen om positieve eigenschappen te ontwikkelen. Elke yogales is een deugdenvriendje koning. Zo leren we Gem Geduld
kennen, Bes Behulpzaam, Ven Vastberaden en Fee Flexibel. Haal het beste uit je kind (én jezelf) met de deugdenvriendjes en deze speciale deugdenyogalessen voor peuters! Je doet alle oefeningen samen met je peuteren de verschillende aspecten van een yogales komen spelenderwijs aan bod.
Reserveer tijd voor jezelf, samen met je peuter, en meld je aan!

Praktische informatie over eerstvolgende serie:
De serie bestaat uit workshops van een uur. Een workshop gaat door bij minimaal vier aanmeldingen.
Lestijd: vrijdagochtend 10:30 - 11:30 uur in Dorpscentrum Oegstgeest.
Data: 20 en 27 september en 11 en 18 oktober 2019

Kosten: €15 per workshop, €50 voor de serie van 4 workshops, inclusief reader.

Meld je aan met
het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl

© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy