PeuteryogaHeb je behoefte aan tijd voor jezelf, samen zijn met je kindje? Kom samen met je peuter de wereld ontdekken en vlieg mee naar de regenboog! Met plezier bewegen en ontspannen staat voorop bij peuteryoga!

Peuters zijn volop bezig de wereld te ontdekken. Verwonder je, samen met je peuter, over de schoonheid van de wereld waarin we leven, de dieren, de natuur, de seizoenen. Door samen yoga te doen ontdek je manieren om samen te ontspannen, zodat je vanuit ontspanning nieuwe dingen kan leren. Zo komen jullie beiden tot rust en samen in balans wat helpt om een nieuw (slaap)ritme te vinden.

Wist je dat peuters uit zichzelf bepaalde yogahoudingen doen, zoals de neerwaartse hond of de cobra?

Bij peuteryoga doe je alle oefeningen samen met je peuter en komen de verschillende aspecten van een yogales spelenderwijs aan bod. Vaak doen we aan de hand van een verhaal dieren na, luisteren we naar muziek en zingen liedjes. Ook besteden we op speelse wijze aandacht aan de ademhaling door te blazen tegen een veertje of te kijken naar een knuffel die beweegt op de buik. Elke les wordt afgesloten met een ontspanningsoefening.


17 JAN
2020
Peuteryoga wordt gegeven als cursus met zes lessen van een uur. De eerstvolgende serie start op 17 januari 2019. De lessen zijn geschikt voor kinderen van twee t/m vier jaar. De peuter doet alle oefeningen samen met de ouder/ verzorger/ opa/oma. Ervaring met yoga is niet nodig om aan peuteryoga mee te doen.

Gun jezelf een yogamoment, samen met je kindje, waarin je lekker kunt bewegen maar ook tot rust komt en kunt ontspannen.

“Dankbaarheid is de moeder van alle deugden” – CiceroPraktische informatie over eerstvolgende serie:
De cursus bestaat uit zes lessen van een uur. Een workshop gaat door bij minimaal vier aanmeldingen.
Lestijd: vrijdagochtend 10:30 - 11:30 uur in Dorpscentrum Oegstgeest.
Data: 17, 24 en 31 januari, 7, 14 en 21 februari 2020
Kosten: €85 inclusief reader.

14 FEB
2020
VALENTIJNS
Peuteryoga workshop

van 10:30 tot 11:30 uur op 14 februari in Dorpscentrum Oegstgeest.

Kun je meten hoeveel je van iemand houdt? Hoeveel houdt Hazeltje van Grote Haas?
Aan de hand van het boek "Raad eens hoeveel ik van je hou" gaan we met yoga kijken op welke manieren en hoeveel je van iemand kan houden. Je doet alle oefeningen samen met je peuter en de verschillende aspecten van een yogales komen spelenderwijs aan bod.

Reserveer tijd voor jezelf, samen met je peuter, en meld je hier aan voor deze Valentijnsworkshop!
€15 per ouder/peuter kop
pel. Neem je een vriend(in) mee met peuter dan ontvang je €5 korting (dus €25 voor twee koppels).

Ja, ik doe mee!
Ja, ik neem een vriend(in) mee!


Meld je aan met
het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl


© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy