LocatiesLocatie Oegstgeest: Sunterra

Sunterra, centrum voor inspiratie en ontwikkeling, gelegen in het hart van de wijk Poelgeest, heeft een mooie lichte, ruime en duurzaam ingerichte zaal beschikbaar voor yoga, mindfulness en workshops. De zaal is ongeveer 40 vierkante meter met daarnaast een kleedkamer. De toegang naar de zaal is via de ingang van de koffiebar.

Bereikbaarheid: Sunterra is per fiets of auto binnen 5 a 10 minuten bereikbaar vanaf grote delen van Oegstgeest en Leiden. Dit geldt zeker voor de Merenwijk en Groenoord in Leiden en Haaswijk en Morsebel in Oegstgeest.
Gratis parkeren is mogelijk op de Jac. P. Thijsselaan.

Met de fiets: Vanuit de Merenwijk en het centrum van Leiden gaat u naar het fietspad "Broekweg" (via de fietstunnel onder het spoor), vervolgens komt u in de wijk Poelgeest. De eerste grote straat is de Jac. P. Thijsselaan.
Vanuit Oegstgeest is het over de grote brug de wijk in en dan links naast het hoekhuis het fietspad rechtdoor volgen tot aan de Jac. P. Thijsselaan of na de brug rechtsaf en de autoroute te volgen tot de Jac. P. Thijsselaan.

Adres: Sunterra, Clusiushof 7, 2341 PM Oegstgeest.
Locatie Oegstgeest: Dorpscentrum

Het Dorpscentrum Oegstgeest is centraal gelegen in Oegstgeest, vlakbij het winkelcentrum Lange Voort. Stichting Evenementen organiseert hier vele activiteiten voor kinderen, waaronder kinderyoga. Daarnaast worden in de Marijke Visserzaal ook de hatha en zwangerschapsyogalessen gegeven.

Adres: Dorpscentrum, Lijtweg 9, 2341 HA Oegstgeest.Locatie Noordwijkerhout: Puyckendam

In het nieuwe
Puyckendam, ontmoetingscentrum voor oud en jong vinden de yogalessen plaats in de kleine zaal. Dit is een lichte, ruime en comfortabele zaal met vloerverwarming. Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.

Met de bus: Op 5 minuten lopen van het ontmoetingscentrum staat bushalte Pilarenlaan. Hier stoppen regelmatig bussen, voor een actueel overzicht van de vertrek- en aankomsttijden van de bussen kun je het beste kijken op
www.9292.nl

Adres: Pilarenlaan 4, 2211 NA Noordwijkerhout.
© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy