Hatha Yoga (ook voor 50+)Heb je behoefte aan bewegen op een manier die bij jou past? Wil je soepel blijven bewegen, je fitter voelen, en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Tijdens een yogales met Jeannette ontwikkel je soepelheid, balans en kracht en ervaar je rust en ontspanning in lichaam en geest.

Een yogales bestaat uit yogahoudingen, ademoefeningen, concentratieoefeningen en korte meditaties en wordt altijd afgesloten met een algehele ontspanningsoefening. Bij yoga is een belangrijk uitgangspunt dat je jouw eigen mogelijkheden verkent en je grenzen respecteert.

In de lesopbouw wordt rekening gehouden met de individuele mogelijkheden door alternatieven aan te bieden en het lestempo aan te passen aan de groep. In de lessen wordt gewerkt met thema's,
bijvoorbeeld de seizoenen, de yogasutra's, de chakra's, of staat een deugd centraal. Door het werken met een lesthema krijgt de yogales een extra dimensie, en dit werkt door in de houdingen die we doen. Zo ontdek je ieder les iets nieuws bij jezelf.

De hatha yogales voor 50plussers mag een ontmoetingsplek zijn voor leeftijdsgenoten en is voor zowel mannen als vrouwen toegankelijk. Deze yogalessen worden in Oegstgeest en Noordwijkerhout gegeven.

Oegstgeest

De lessen in Oegstgeest vinden plaats op maandagochtend in Sunterra, het centrum voor inspiratie en ontwikkeling in Poelgeest. Er wordt een lichte, comfortabele en duurzaam ingerichte zaal gebruikt waar tevens een kleedkamer beschikbaar is.

Op dinsdagavond, woensdag- en vrijdagochtend vinden de lessen plaats in het Dorpscentrum Oegstgeest.

De lessen van 75 minuten waarin ruim tijd is voor de eindontspanning, zijn op basis van een abonnement of persoonsgebonden leskaart naar keuze.
Kijk voor details bij de tarieven.

Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.


Noordwijkerhout

De lessen in Noordwijkerhout vinden plaats op donderdagochtend in het Puyckendam, ontmoetingscentrum voor oud en jong. Hier maken we gebruik van een lichte, ruime en comfortabele zaal met vloerverwarming.

De lessen van 60 minuten zijn op basis van een abonnement met betaaltermijnen van 10 lessen.
Kijk voor details bij de tarieven.

Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.Kom eens langs voor een proefles en gun jezelf wekelijks een moment voor jezelf waarin je jouw kracht en flexibiliteit vergroot, ontspanning en verbinding mag ervaren in jouw lichaam en geest.
“..en compliment voor jou omdat je op alle mogelijke manieren probeert om onze yoga lessen door te laten gaan!
Ik ga vrolijk verder met het volgen van de zoomlessen op maandag en de buitenyoga op donderdag”

Ietje

“Dank je voor je lessen en wijze woorden in het afgelopen jaar. En je niet aflatende zorg om de les op de een of andere manier door te laten gaan. Jij bent voor mij een van de lichtpuntjes in de week.”
Wim

"
Fijne yogalessen gegeven door een betrokken docent met een prettige stem.
Gonneke

Praktische informatie Oegstgeest:
Wekelijkse lessen van 75 minuten met uitzondering van de schoolvakanties.
Kosten: Abonnement of persoonsgebonden leskaart naar keuze.

Praktische informatie Noordwijkerhout:
Wekelijkse lessen van 60 minuten met uitzondering van de schoolvakanties.
Lestijden: in Puyckendam, Noordwijkerhout
donderdag 09.45 - 10.45 uur: Hatha Yoga 50+
donderdag 11.00 - 12.00 uur:
Hatha Yoga 50+
Kosten: Abonnement met betaaltermijnen van 10 lessen.

Meld je aan via
het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl

© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy