StoelyogaWeet je soms niet meer hoe je kunt gaan zitten? Kun je soms wel en soms niet staan? Misschien omdat je energie niveau (tijdelijk) laag is of vanwege een andere reden? Wil je in beweging komen en meer ontspannen? Stoelyoga is voor iedereen die yoga wil beoefenen en voor wie (lang) staan te vermoeiend is. Tijdens een stoelyogales met Jeannette ontwikkel je soepelheid, balans en kracht en ervaar je rust en ontspanning in lichaam en geest.


Wat is Stoelyoga?

In een les stoelyoga doen we houdingen waarbij gebruik gemaakt wordt van een stoel. Dit zijn voornamelijk zittende houdingen op de stoel, en kan worden afgewisseld met houdingen naast de stoel, door er achter te staan, of voor de stoel. Daarnaast bestaat de les uit ademoefeningen, concentratie- en meditatieoefeningen. De les wordt altijd afgesloten met een algehele ontspanningsoefening op de stoel. Bij yoga is een belangrijk uitgangspunt dat je jouw eigen mogelijkheden verkent en je grenzen respecteert.

Stoelyoga: voor iedereen die yoga wil beoefenen en voor wie (lang) staan te vermoeiend is.

Voor wie is Stoelyoga?

Stoelyoga is geschikt voor iedereen die yoga wil beoefenen. Of je nu vaak binnen zit op kantoor of (tijdelijk) beperkte lichamelijke bewegingsvrijheid hebt. Stoelyoga is bijzonder geschikt voor mensen met fysieke beperkingen, motorische en chronische aandoeningen, bij slijtage en mensen die herstellende zijn van ziekte of operatie.

De stoelyogales is voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden toegankelijk. Deze yogalessen wordt alleen in Noordwijkerhout gegeven.

Noordwijkerhout

De lessen in Noordwijkerhout vinden plaats op donderdagmiddag in het Puyckendam, ontmoetingscentrum voor oud en jong. Hier maken we gebruik van een lichte, ruime en comfortabele zaal met vloerverwarming.

De lessen van 60 minuten zijn op basis van een abonnement met betaaltermijnen van 10 lessen.
Kijk voor details bij de tarieven.

Bij het gebouw is tevens gratis parkeermogelijkheid.

Kom eens langs voor een proefles en gun jezelf wekelijks een moment voor jezelf waarin je jouw kracht en flexibiliteit vergroot, ontspanning en verbinding mag ervaren in jouw lichaam en geest.

Praktische informatie Noordwijkerhout:
Wekelijkse lessen van 60 minuten met uitzondering van de schoolvakanties.
Lestijd: donderdagmiddag 12:30 - 13:30 uur in Puyckendam, Noordwijkerhout
Kosten: Abonnement met betaaltermijnen van 10 lessen.

Meld je aan via het inschrijfformulier of stel je vraag via info@yogametjeannette.nl


© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy