Moeder & baby yoga/ Postnatal yoga with your babyHeb je behoefte aan tijd voor jezelf, samen zijn met je kindje, aansterken en ontspanning na je bevalling? Kom dan ontzwangeren met je kindje bij Yoga met Jeannette!

Na de bevalling kun je, samen met je baby, een moeder en baby yogales volgen waarbij je werkt aan je eigen herstel en in samenspel met je baby een aantal oefeningen en massagetechnieken leert die jullie verbinding zal versterken.

Je werkt aan het opbouwen van je conditie en je leert oefeningen voor het herstel en aansterken van je bekkenbodem en buikspieren. Ook is er aandacht voor het stimuleren van de ontwikkeling van je baby en worden een aantal technieken behandeld waarmee je bv. buikkrampjes kunt verzachten.

Verder is een diepe ontspanning van de ouder behulpzaam bij het omgaan met het slaaptekort en stress waar je als kersverse ouder mee te maken krijgt en leer je hoe je kunt ontspannen samen met je baby. Zo komen jullie beiden tot rust en samen in balans wat helpt om een nieuw (slaap)ritme te vinden.


Ervaringen van deelnemers
Wat anderen over de cursus zeggen:

"Waar ik het meeste aan heb gehad zijn de houdingen om hem te dragen, het opstaan en overgeven aan iemand anders. "

"Ik beveel de cursus moeder en baby yoga van harte aan, want het is heel mooi om met je kindje te mogen meemaken (echt een unieke ervaring)".

"Echt tijd voor mijn kind en mij samen (om onderling contact te maken en elkaar beter te leren kennen zonder de alledaagse dingen)!! Heel fijn!!!


21 JAN
2022

Moeder & Baby yoga wordt gegeven in een serie van zes lessen van een uur. De eerstvolgende lesserie start op 21 januari 2022.

Deze les is toegankelijk voor moeders en baby's vanaf 6 - 8 weken tot het moment dat de baby kan kruipen. De yoga lessen zijn geschikt voor beginners, er is geen yoga ervaring vereist. Ook als je ergens anders zwangerschapsyoga hebt gevolgd, kun je bij deze lessen terecht.

Feel welcome to join this postnatal yoga class together with your baby. In this class you will work on your own recovery and together with your baby you will learn exercises and massage techniques which will strengthen your bonding.

English spoken class is possible.


Gun jezelf een yogamoment, samen met je kindje, waarin je lekker kunt bewegen maar ook tot rust komt en kunt ontspannen.

“Dankbaarheid is de moeder van alle deugden” – Cicero

Praktische informatie over eerstvolgende serie:
De serie bestaat uit zes lessen van een uur. Deze cursus gaat door bij minimaal vier aanmeldingen. De cursus wordt gegeven in het Dorpscentrum Oegstgeest.
Lestijd: vrijdagochtend 10:30 - 11:30 uur.
Data: 21 en 28 januari, 4, 11, 18 en 25 februari 2022.
Kosten: 85 € inclusief reader.© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy