Welkom bij Yoga met Jeannette - Over de docent - Over de yogales

foto portrait Mijn naam is Jeannette Grootendorst-Nijhuis en voor mijn promotie onderzoek heb ik gekeken naar de effecten van stress op geheugen aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens mijn werk als medisch adviseur in het bedrijfsleven, heb ik mogen ervaren hoe het wekelijks beoefenen van yoga mij hielp om een helder hoofd en een ontspannen lichaam te houden in mijn soms hectische leven. Ook tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik veel baat gehad van de yogahoudingen, ademoefeningen en meditaties. De yoga gaf mij ook bewustwording van het grote wonder dat zich in mijn lichaam met groeiende buik voltrok. In de loop der jaren is yoga een steeds groter onderdeel geworden van mijn dagelijks leven waarbij de yogafilosofie een praktische leidraad vormt.

Om mij te verdiepen in yoga heb ik workshops gevolgd bij diverse internationale yogadocenten (o.a. Shiva Rea, Sarah Powers). Dit beviel me zo goed dat ik in 2014 ben gestart met de drie-jarige
hatha yoga docenten opleiding bij Fiore Osmose en welke in 2017 is afgerond. Daarnaast heb ik mij inmiddels gespecialiseerd in kinderyoga (Jip & Jan academie, 2015), deugdenyoga (Dolfijn Wellness, 2016), zwangerschapsyoga (Fiore Osmose, 2016), en Do-In (Tao yoga, level 1, Do-In Academy, 2016). Tevens heb ik diverse stagelessen gelopen voor zwangerschapsyoga, yoga voor 50+, yin yoga en hatha yoga als ook privélessen gegeven. In 2017 heb ik de opleiding tot Mind-Walk® coach gevolgd bij Jaqueline Smeets. In 2018 heb ik mij verder verdiept in Deugdenyoga en Do-In (Tao yoga, level 2, Do-In Academy) en in 2019 level 3 van Do-In gevolgd bij Lilian Kluivers (Do-In Academy).

In de verschillende yoga lessen streef ik ernaar mijn goede ervaringen met de effecten van yoga over te brengen. Yoga heeft me zoveel meer gebracht dan alleen de broodnodige beweging van mijn lichaam waarvoor ik ruim 10 jaar geleden met yogalessen begon.
Wellicht is yoga iets voor jou. Probeer het eens en ervaar zelf wat yoga in jouw leven in beweging brengt!© 2017 | E-mail | Voorwaarden | Privacy